Nepremičninsko posredovanje in ukrepi za zajezitev koronavirusa

Četrtek, 12. marec 2020

Z namenom preprečevanja širjenja okužb s koronavirusom je vlada sprejela Odlok o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji (Uradni list RS, št. 25/2020), ki velja od ponedeljka 16. marca 2020. V skladu z odlokom je prepovedano ponujanje in prodajanje blaga in storitev neposredno potrošnikom. 

Prepovedi, ki jih odlok uvaja, pomembno vplivajo tudi na dejavnost nepremičninskih posrednikov, ki v času njegove veljavnosti ne morejo opravljati nalog, za katere je potreben neposreden stik s strankami. Ne glede na to pa nepremičninski posredniki lahko izvajajo naloge, ki jih je moč izvajati na daljavo. Zato se lahko v vmesnem času brez težav na svojega posrednika obrnete po telefonu ali elektronski pošti.

Če imate torej kakršno koli vprašanje oziroma potrebujete storitev s področja nepremičninskega posredovanja, cenitev nepremičnin, urejanja nepremičninskih evidenc, ipd., se po telefonu ali elektronski pošti obrnite na Anžeta Urevca, našega vodjo oddelka Nepremičnine in inženiring. Njegove kontaktne podatke dobite tukaj